WELKOM BIJ MARTIAL ARTS CENTER DEN HAAG

Wij bieden een veelvoud aan leuke en motiverende trainingen.
Lekker Sporten – Zelfverdediging – Zelfvertrouwen – Gewichtsverlies en Fitheid – Nieuwe Vrienden

Hoewel onze vechtsport disciplines zijn ontstaan voor het gevecht, zijn het geen agressieve sporten.
De training draait om kracht, conditie, respect, discipline en zelfverdediging, niet een gevecht opzoeken.

Wing Chun

Wing Chun is de Martial Art die bestudeerd werd door de iconische Bruce Lee. Zoek je een systeem die jij, ook als je nooit een vechtsport hebt gedaan, in een relatief korte tijd kunt leren om je zo effectief mogelijk te verdedigen? Dan is Wing Chun je enige juiste keus.
Klik hier voor de aparte Lessen Wing Chun Kung Fu voor Kinderen.

Kickboksen

Kickboksen is een intensieve training die je hart dwingt om in goede conditie te blijven. Een verhoogde hartslag zorgt ervoor dat al je lichaamsdelen goed van zuurstof worden voorzien, waardoor ze optimaal kunnen functioneren. Bovendien kun je ook calorieën verbranden, dus houd je lichaam onder controle.
Klik hier voor de aparte Lessen Kickboksen voor Kinderen.

MMA Mixed Martial Arts

De term MMA (Mixed Martial Arts) spreekt eigenlijk voor zich. Het is een sport die het gebruik van verschillende vechtsporten toelaat, zowel staand (slaand) als op de grond (worstelend).

Bokszak training

Wil je leren boksen maar vind je het sparren maar niks?
Dit is de ideale mogelijkheid om fit te worden, techniek te leren en geen klappen te hoeven vangen. De lessen zijn vooral cardio gericht waarbij het boksen centraal staat. Je zult met veel verschillende combinaties te maken krijgen tijdens een echte workout.

Kickboksen voor Vrouwen

Kickboksen is vandaag de dag mateloos populair bij vrouwen in Nederland. Vroeger werd het Kickboksen gezien als een sport voor vechtende straatjongens. Inmiddels overgeslagen van de rauw uitziende en heftig zwetende mannen naar vrouwen van elke leeftijd.

Strength & Conditioning

Met de Strength & Conditioning krijgt u verschillende circuit trainingen die ervoor zorgen dat u een goede full body workout krijgt! Denk hier aan een stukje kracht, core en conditie training.

Een Circuit Training houdt in dat je meerdere oefeningen kort achter elkaar zal doen. Je doet dit op tijd gebaseerd en zal elke oefening meerdere malen uitvoeren (elke keer net een tandje zwaarder).

Martial Arts Center Den Haag

GIA Trade and Exhibition Centre, De Werf 11 2544 EH Den Haag

LET OP: De ingang is aan de Linker Zijkant van het Gebouw

Tramlijn 4 – Halte Beresteinlaan
Bus 35, 36 en 427 – Halte Lozerlaan

Ruime Gratis Parkeer Gelegenheid aan de Voorkant,
Linkerkant en Achterkant van het Gebouw.