Kickboksen voor Vrouwen

 • Complete Work-Out
 • Verbeter je Conditie en Verlies Gewicht
 • Leuke en Gezellige Kickboks Training

Kickboksen voor Vrouwen

MATELOOS POPULAIR!
Kickboksen is vandaag de dag mateloos populair bij vrouwen in Nederland. Vroeger werd het Kickboksen gezien als een sport voor vechtende straatjongens. Inmiddels overgeslagen van de rauw uitziende en heftig zwetende mannen naar vrouwen van elke leeftijd.

Met lang of kort haar of met lange of korte nagels. Deze vrouwen zijn massaal gaan Kickboksen om hun lichaam te voorzien van een fantastische training. Met deze training wordt het hele lichaam in één keer flink aangepakt!

Tijdens het Kickboksen wordt bijna elke spier in het lichaam getraind en ergens tussen de 450 en 700 calorieën verbrand! Dát is nou precies de reden dat vrouwen steeds vaker kiezen voor het Kickboksen in plaats van aan een gewichtje trekken op de Sportschool.

Het sparrings element is bij Kickboksen Voor Vrouwen optioneel, want de meeste dames vinden nou net dát enorm waardevolle trainingsonderdeel niet zo heel erg leuk. Ze hebben geen zin om met blauwe plekken thuis te komen en daar is natuurlijk iets voor te zeggen.

Maar dat maakt de training er niet minder waardevol of intensief door want de verschillende stoot en trap technieken, trapkussen oefeningen, cardio-drills en kracht oefeningen. Het komt allemaal voorbij… EN ZE ZULLEN ZWETEN!

En terwijl de opzwepende muziek door de speakers klinkt en de trainers op motiverende manier met luide stem de oefeningen staan uit te leggen, voor te doen en de aanwezige vrouwen staan te zweten klinkt er gelach door de zaal.

Dus bij Kickboksen Voor Vrouwen hebben ze het zonder enige twijfel allemaal naar hun zin!

Het helpt de dames ook enorm met het geestelijk sterker worden doordat er toch diverse mentale uitdagingen overwonnen worden tijdens de trainingen.

Reserveer een gratis proefles!

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”1″ hide=”categories,services,staff_members,date,week_days,time_range”]

Lestijden

 • Maandag

  10:00 – 11:00 uur
  18:00 – 19:00 uur

 • Woensdag

  10:00 – 11:00 uur
  18:00 – 19:00 uur

 • Vrijdag

  18:00 – 19:00 uur

 • Leeftijden

  Vanaf : circa 14 jaar
  Tot en met : 65+

 • Contributie

  € 30,- Onbeperkt
  Ook voor alle andere sporten

Kickboksen voor Vrouwen