Kickboksen voor Kinderen

Kickboksen voor Kinderen. Een onmisbaar onderdeel van de opvoeding.

Kickboksen voor KinderenAls ouders denken aan het feit dat een van hun kinderen gaat kickboksen dan schrikt dat beeld ze vaak, en soms ook niet geheel onterecht, af!

Kickboksen heeft niet de allerbeste naam, want als velen aan kickboksen denken dan denken ze aan boos kijkende vechtende straat jongeren die in een donker en naar zweet ruikend onderkomen op elkaar in staan te beuken, maar niets is minder waar!

Bij ‘Kickboksen voor Kinderen’ hebben we een compleet andere insteek, welke meer pedagogisch verantwoord is en niet gericht is op het opleiden van wedstrijdvechtertjes.

“Respect, Discipline en Plezier!”

Dat zijn enkele kernwoorden die bij Kickboksen Voor Kinderen hoog op de lijst staan van enkele kernwaarden waarmee ze de uitstraling en het doel van de trainingen speciaal voor kinderen aangeven.

Bij Kickboksen Voor Kinderen kunnen kinderen vanaf zes jaar. Als een kind zichzelf kan aankleden dan is het kind in principe welkom. Wel wordt er tijdens een proefles bekeken of het kind zich ook genoeg kan concentreren om op zijn minst een uur mee te kunnen doen met de training.

Reserveer een gratis proefles!

[bookly-form category_id=”1″ service_id=”2″ hide=”categories,services,staff_members,date,week_days,time_range”]

Lestijden

 • Maandag

  16:00 – 17:00 uur

 • Woensdag

  15:30 – 16:30 uur

 • Zaterdag

  10:30 – 11:30 uur

 • Leeftijden

  Vanaf 6 t/m 13 jaar

 • Contributie

  € 30,- Onbeperkt